Taştepe Anaokulu

WEB https://tastepeanaokulu.meb.k12.tr
Adres : İSTASYON MAH. 4.OKUL SK. NO 4/4 KÜÇÜKÇEKMECE / İSTANBUL
VİZYON : Türk Milli Eğitimin genel ve özel amaçları doğrultusunda ülkemizin çağdaş toplum düzeyine ulaşmasında pay sahibi olmak için okul öncesi eğitimdeki gelişmelerin sürekli takipçisi olmak ve erken çocukluk dönemindeki çocukların tümünün dil, din, ırk ayrımı yapmaksızın, tüm gelişim alanlarına yönelik, kişisel gelişimlerini destekleyici bir ortam oluşturarak onları ilkokula hazırlamak.
MİSYON : Okul öncesi eğitimi yaygınlaştırmak, tüm çocukların fırsat eşitliğinden yaralamasını sağlamak, çocukların tüm alanlardaki gelişimlerinin sağlıklı bir şekilde gerçekleşmesi için aileleri bilinçlendirmek ve yönlendirmek, çocukları ilgi ihtiyaçları doğrultusunda sürekli geliştirmek ve okul öncesi dönemde ortaya çıkan bireysel farklılıkları ortaya çıkararak desteklemektir.
BAŞARILAR : "Tarihe İz Bırakanlar" e-Twinning Projesi Ulusal Kalite Etiketi "Uzaktan Eğitim İlkokul Hedefim" e-Twinning Projesi Ulusal Kalite Etiketi

Saatler :
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 3
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Minik Tema Projesi Okullarda Orman Projesi eTwinning Projeleri